Program do zarzadzania zasobami ludzkimi

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże całe.

Dla małych oraz wyższych lokali POS znacznie dokładnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz ogromnych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dobrane do rzeczy na pewnej liczbie stanowisk POS. Program w dobry sposób usprawni prowadzenie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym elementem praktyce w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Robienie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i czytelny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

http://erp.polkas.pl/program-ksiegowosc-erp/

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.